Fortsätt till huvudinnehåll

Gästbloggare

Hej! Idag gästbloggar jag på en trevlig adress, nämligen hos BarnBoksNätet. Inlägget skrev jag för en månad sedan och det handlar om hur kul och nyttigt det är att gå på skrivkurs.

Till dig som tittar in till mig för första gången säger jag hej och välkommen! Kom gärna åter, det kommer hända mycket spännande under våren och snart kan jag visa upp mina tre debutböcker här på bloggen.

Kommentarer

 1. Men du gick den på Linne också, jag menar du gick klart den? Jag kanske ska prova mitt universitetet också, får se. :)

  Du får gärna gästblogga hos mig också, tex skriva om varför du skrivit just de böckerna eller liknande. När kommer de ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag gick på Att skriva barnlitteratur också, grund - inte fortsättning. Det är den enda kurs jag ännu inte bloggat om ;-) Men jag läste Kreativt skrivande på Mittuniversitetet först. Det gjorde jag direkt hösten efter vår gemensamma kurs på Folkuniversitetet.

   Jag gästbloggar gärna hos dig, tack! Vi kan vänta tills böckernas omslag är klara. Utgivningsdatum är 1 juni.

   Radera

Skicka en kommentar