Fortsätt till huvudinnehåll

Slå mig loss, slå mig fri

Klippa banden, kasta loss, släppa förtöjningen, kapa trossarna, flyga fritt ... Talesätten är många och lustigt nog anspelar flera av dem på båtar så jag fortsätter i samma stil ... Från och med nu styr jag min egen skuta mot nya, okända hav. Eller för att säga det rakt ut: Jag har sagt upp mig från Göteborg Energi.

För dig kanske det inte låter som en stor sak eftersom jag redan varit tjänstledig i 15 månader. Men för mig är det ett enormt steg. Jag har arbetat på Göteborg Energi i hela mitt vuxna liv, jag har i stort sett vuxit upp där. Jag stämplade in (jo, vi hade stämpelklockor då) som mätningsingenjör 1990. När jag nu 27 (!) år senare slutar har jag även hunnit med att arbeta som miljöingenjör, verksamhetsutvecklare, copy, webbansvarig, kommunikatör och marknadsförare, med avbrott för studier och föräldraledigheter.

Framöver ska jag arbeta som författare, föreläsare, skrivpedagog och frilansskribent - gärna i kombination med andra intressanta uppdrag i kultursfären. Tipsa mig gärna! Eller hör av dig på ekensten(at)gmail.com om du vill jobba tillsammans med mig.