Fortsätt till huvudinnehåll

Slå mig loss, slå mig fri

Klippa banden, kasta loss, släppa förtöjningen, kapa trossarna, flyga fritt ... Talesätten är många och lustigt nog anspelar flera av dem på båtar så jag fortsätter i samma stil ... Från och med nu styr jag min egen skuta mot nya, okända hav. Eller för att säga det rakt ut: Jag har sagt upp mig från Göteborg Energi.

För dig kanske det inte låter som en stor sak eftersom jag redan varit tjänstledig i 15 månader. Men för mig är det ett enormt steg. Jag har arbetat på Göteborg Energi i hela mitt vuxna liv, jag har i stort sett vuxit upp där. Jag stämplade in (jo, vi hade stämpelklockor då) som mätningsingenjör 1990. När jag nu 27 (!) år senare slutar har jag även hunnit med att arbeta som miljöingenjör, verksamhetsutvecklare, copy, webbansvarig, kommunikatör och marknadsförare, med avbrott för studier och föräldraledigheter.

Framöver ska jag arbeta som författare, föreläsare, skrivpedagog och frilansskribent - gärna i kombination med andra intressanta uppdrag i kultursfären. Tipsa mig gärna! Eller hör av dig på ekensten(at)gmail.com om du vill jobba tillsammans med mig.

Kommentarer

 1. Heja, heja. Det här kommer att bli jättebra!

  SvaraRadera
 2. Lycka till! Det är din tur nu!

  SvaraRadera
 3. Vad spännande, och vad roligt att du vågar kasta loss! Stort lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Håll tummarna för vind i seglen :-)

   Radera
 4. Så roligt att höra. Jag önskar dig mycket vind i seglen.

  SvaraRadera
 5. Wow!! Vad härligt!! Det kommer att gå bra, det känner jag på mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att din intuition är helrätt! :-)

   Radera
 6. Varmt grattis och lycka till! Spännande! Modigt gjort och jag tror det kommer att gå bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Camilla! Jag över mig i tillförsikt :-)

   Radera
 7. Vad roligt att du vågar. :) Grattis och lycka till!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar