Kontakt

Jag heter Ann-Charlotte Ekensten och jag skriver böcker på lättläst svenska för barn, unga och vuxna. Min ledstjärna är läsglädje för alla, oavsett förutsättningar. Jag finns utgiven med en lång rad böcker på flera olika förlag. Du hittar information om alla böcker under flikarna längst upp på sidan.

Vid sidan av mitt författarskap arbetar jag som skrivpedagog, föreläsare och frilansskribent. Jag har även många års erfarenhet som kommunikatör och marknadsförare. Hela min cv hittar du på LinkedIn

Jag bor med min man och våra två barn i Kungsbacka. Ett av familjens fritidsintressen är husvagn och camping, vilket inspirerar mig att driva bloggen Campingfamiljen.

Om du vill kontakta mig för intervju, uppdrag eller andra samarbeten nås jag på: ekensten(at)gmail.com

Boka mig för författarbesök, skrivlektioner eller föreläsningar
Jag besöker gärna skolor, bibliotek och andra verksamheter för att berätta om mitt författarskap och arrangera skrivlektioner med fokus berättelse, dikt & vers eller fakta. Jag erbjuder även föreläsningar om språkträning, böcker på lättläst svenska och allas rätt till läsning.

Läs mer och boka mig via författarförmedlingen hos Författarcentrum. Jag använder mig av förmedlingens arvodeslista. Du vet väl att skolor kan söka bidrag för att bekosta författarbesök och skrivlektioner, läs mer på Kulturrådets webbplats.

Vid önskemål kan jag använda tecken som stöd till talet vid mina besök.

Boka mig för uppdrag
Söker du en gästskribent eller artikelförfattare till en tidning eller ett webbmagasin? Kontakta mig gärna för reportage om camping i Sverige eller helt andra ämnen. Jag har lång erfarenhet av att skriva om energi- och miljöfrågor och är specialist på lättläst litteratur, språkträning och funktionsvariationer. Andra specialintressen är dansband och hundliv.

Jag arrangerar även utbildningar och genomför skrivuppdrag hos organisationer som vill arbeta med klarspråk, det vill säga erbjuda sina mottagare anpassade, lättlästa texter.

Foto: Jeanette Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar