Fortsätt till huvudinnehåll

Veckan i Alltidhult

Det är speciellt att ha en vecka för bara skrivande och att återvända från skrivbubblan kan faktiskt kännas lite burdust ...

Angelica och jag har verkligen haft fina dagar, både i skapande och upplevelser. Den gamla skolan i Alltidhult ligger vackert längs en grusväg med bokskog och fårhagar som närmsta grannar. Skrivandet har varvats med textsamtal, löpturer, promenader och lite stickning. Jag håller faktiskt på att lära mig sticka raggsockor! 

En dag satt vi på biblioteket i Olofström och skrev och en annan gjorde vi en utflykt till Sölvesborg för att fika och kolla på konst. Biblioteket har förresten en väldigt fin lättlästavdelning för vuxna, centralt placerad med många titlar - bland annat mina böcker om Emmas liv.

Vädret har varit blandat, det är en kylig vår i år, men det är verkligen perfekt att besöka Blekingen i lövsprickningstider. Jag känner mig även nöjd med vad jag åstadkommit under veckan. Två nya manus är redo att möta förläggarnas kritiska ögon :-)

Här nedan följer ett svep med bilder från veckan ... Du ser omgivningarna runt skolan, flitiga författare i arbete inne i stugan och tappra turister i Sölvesborg. Det var så kallt i Sölvesborg att det blev imma på linsen när vi tog den bilden ... 


Kommentarer

  1. Alltidhult är ett jättefint ortsnamn. Och det låter verkligen supermysigt hela grejen - och produktivitetsfrämjande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är speciellt, även för mig som heltidsförfattare. På hemmaplan kan jag inte "bara vara" i skrivet som när jag är bortrest. Företagandet innebär ju så mycket mer än att bara skriva men det kopplar jag bort under en vecka som denna. För att inte tala om familjens alla andra aktiviteter.

      Radera

Skicka en kommentar