Fortsätt till huvudinnehåll

Författarbesök

Den här veckan innebär slutspurt för vårterminens författarbesök. Idag har jag besvarat finurliga frågor, lyssnat till smarta slutsatser och skrivit autografer hos tvåorna på Röselidsskolan i Gråbo. På onsdag blir det ännu ett besök på Älvsåkersskolan i Kungsbacka.

Och nu vill jag puffa lite inför nästa läsår ... Varmt välkommen att boka in mig för författarbesök och/eller skrivlektioner i höst. Jag träffar i första hand årskurs f-5 samt grundsärskolan, men jag har även böcker som passar på särgymnasiet och lärvux. Som nyutexaminerad skrivpedagog är jag väldigt sugen på att hålla skrivlektioner och har förberett lektionsupplägg för tre olika teman: poesi, berättelse och fakta.

I andra sammanhang berättar jag gärna om mitt författarskap och föreläser om skrivpedagogik eller om att läsa och skriva böcker på lättläst svenska. Dessa föredrag kan fungera som fortbildning för pedagoger, bibliotekarier eller personal på gruppboende och daglig verksamhet.

Jag bokas via Författarcentrums författarförmedling och jag följer förmedlingens rekommenderade arvoden. Läs mer på min presentationssida eller kontakta mig direkt via e-post: ekensten(at)gmail.com

Kommentarer