Fortsätt till huvudinnehåll

En drömmande 45-åring

Idag fyller jag år. Och jag skriver inte det här inlägget för att tigga grattis ... ;-)

Vid födelsedagen stannar jag ofta upp och tänker till. Funderar över vad jag håller på med, om jag är nöjd och om jag har några drömmar att ta tag i.

I många år har min dröm varit att bli författare. Det är jag nu. Men jag är ändå inte "klar" med drömmen. Jag vill nå mycket längre. Jag vill känna mig säkrare i författarrollen, jag vill att mina böcker ska nå ännu fler läsare och jag har många fler böcker i mig som vill bli skrivna. Så min nästa dröm är att förädla författarskapet. En dröm jag säkert kommer jobba med resten av livet. Bara för att jag kommit ut med ett gäng böcker, innebär det ingen automatisk antagning av nya manus. Det finns heller inga garantier för att någon köper och läser böckerna.

Men jag jobbar gärna vidare i den här drömmen. Jag trivs med den! Trevligt är det också när fina förlaget kommer ihåg en författares födelsedag och skickar en hälsning ...


Kommentarer

  1. Varmt grattis! Och tack för att du är en författande förebild :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar