Fortsätt till huvudinnehåll

Skriva om

Det krävs en hel del viljestyrka och disciplin för att få jobbet gjort en dag med sol och plus 25 grader. I alla fall när man är sin egen chef ... Men nu kan jag stryka allt på dagens att-göra-lista.

Precis före semestern fick jag ett mail där Lena-Maria på Nypon tackade "ja" till manusen Sommarfesten (fortsättning på Nyårsfesten) och Inte bara fotboll (tidigare arbetsnamnet Avundsjuk). Men hon hade några synpunkter och dessa fick jag per post igår. Nu har jag skrivit om och skickat in de här två berättelserna på nytt.

Jag har även fått svar på frågan kring hur man startar från pallen vid en tävling i handikappsimning. Den tredje boken om Emmas liv handlar nämligen delvis om Emmas fritidsintresse simning. Nu när det frågetecknet är uträtat kan Christina gå vidare med illustrationerna. Jag har också lämnat input till den här bokens baksidestext. Emmas liv - Våga hoppa, blir titeln. Nu är det bestämt!

Om jag skulle ta en stund i solstolen nu ...

Kommentarer