Fortsätt till huvudinnehåll

August

Blogglusten vill inte riktigt infinna sig för tillfället. Jag har många tankar som snurrar och mycket att göra både på jobbet och hemma. Och en hel massa skrivprojekt som stockas i huvudet ...

Men en dag som denna kan väl inte passera utan att jag nämner nomineringarna till årets Augustpris! Och jag kan direkt erkänna att jag endast läst en av de nominerade böckerna, nämligen När hundarna kommer av Jessica Schiefauer. Den håller jag en extra tumme för.

Men jag ska naturligtvis kolla in övriga böcker. Speciellt Din tur, Adrian av Helena Öberg och Kristin Lidström. Boken tar bland annat upp mitt favoritämne; läsutmaningar och ges ut av det ganska nya förlaget Mirando som än så länge sköts från förlagschefens köksbord. Vilken pangstart för ett förlag!

Kommentarer