Fortsätt till huvudinnehåll

Ny skrivarkompis

Jag har skaffat mig en ny skrivarkompis. En ny dator alltså. Den är så skön att skriva på att jag bara måste göra ett blogginlägg! Det är en HP Envy med 13-tums skärm och den är lätt, snabb och snygg. Och ska ha lång batteritid. Jag tror att vi kommer skapa magi tillsammans :-)

För övrigt är detta en dag av julfixande i vårt hus. Sedan igår kväll står granen grön och grann i vardagsrummet och idag har jag bakat en andra omgång lussekatter då den första tagit slut.

Jag har en ganska avslappnad inställning till julen. Jag gillar att baka och laga mat men gör bara det som känns roligt. Min mamma dog tidigt och hennes sista jul tillbringade vi på sjukhuset. Den upplevelsen gav mig länge en ganska komplicerad inställning till julen. Nu när mina barn är 9 och 11 år har jag återerövrat den varma och mysiga känslan. Även om saknaden efter de som gått före oftast känns mer kring just den här högtiden.

Kan hända råder en viss julstress på Kungsmässan imorgon när jag finns hos Akademibokhandeln mellan klockan 11.30 och 14.00 för att signera. Om du har vägarna förbi så kom gärna och säg "hej". Vill du ha en personlig hälsning i en bok om Tage på camping fixar vi det också :-)

Kommentarer