Fortsätt till huvudinnehåll

Julmiddag med BarnBoksNätet

Julbord, julfester och glöggmingel är vanliga företeelser i dagar som dessa. På min egen lilla firma arrangerar vi inte så mycket festligheter ;-) men igår var det dags för julavslutning med BarnBoksNätet inom Författarcentrum Väst.

Vi träffades på en restaurang för mat och prat och det var verkligen härligt med lite kollegial gemenskap! Under december har jag känt att ensamarbete inte alltid är min grej, jag saknar det sociala som en arbetsplats ger. Det är en fråga jag ska fundera vidare på under våren ...

Men här ser du ett gäng fina barn- och ungförfattare och illustratörer: Kerstin Lundberg Hahn, Jessika Berglund, Inger Granberg, Maria Aminoff, Lena Lilleste, Zahra Hasan, Maud Mangold, Malin Eriksson, Louise Halvardsson, Susanne MacFie, Ingela Jonasson och Åsa Öhnell (som jag lånat bilden av!).

Kommentarer