Fortsätt till huvudinnehåll

Från kaos till klarhet

Nu har jag suttit här hela dagen och harvat med ett första försök till en ny berättelse. Jag har verkligen harvat runt, runt med alldeles för många pauser i sociala medier. Jag blir både trött och besviken på mig själv när jag är så okoncentrerad. Det känns som bortkastad tid.

Men precis innan jag ska hämta dottern på fritids så händer det! Jag får en idé som kan funka och helt plötsligt har jag ett skelett att bygga vidare på. Imorgon när jag sätter mig så vet jag att jag kommer vara mer fokuserad och förhoppningsvis kan jag skriva vidare. Om jag bara kunde lära mig att min skrivprocess brukar se ut såhär, hade jag sluppit en massa frustration. Men det kanske inte är så lätt ...

Kommentarer

  1. Åh, vad jag känner igen mig! Kommer också igång precis när jag måste gå och hämta barn... Lycka till imorgon!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar