Fortsätt till huvudinnehåll

Novell i Hemmets

Ibland roar jag mig med att skriva veckotidningsnoveller och jag har nog redan nämnt att jag sålt ett par av dem. Min första publicerades i Hemmets Veckotidning för ett tag sedan, men det var mitt under Bokmässan så det var mycket annat då. Novellen har titeln Gott sällskap och handlar om hur nyblivna hundägaren Karin hittar en lösning på ett lydnadsproblem samtidigt som hon möter en ny vän.

När jag såg uppslaget i Hemmets slungas jag tillbaka till mina tonår då jag satt hos farmor och bläddrade i veckans skörd av tidningar, redo att sluka alla nya noveller.

Kommentarer

  1. Jag läste alltid Hemmets veckotidning hos min mormor. Framförallt läste jag artikelserien Det spökar i Sverige. Vilket ledde till många sömnlösa nätter förstås... Mormor och morfar bodde ju i ett gammalt hus...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som du kanske förstår så hoppade jag över just den artikelserien ... ;-)

      Radera

Skicka en kommentar