Fortsätt till huvudinnehåll

Söndagsjobb

 Det blev lite söndagsjobb, vilket sällan händer eftersom helgarbete inte passar ihop med mitt familjeliv. Men maj månad innehåller väldigt mycket jobb och om jag inte minns fel, så var det likadant förra året ... Dålig planering från min sida. Jag är helst lite ledig i maj, eftersom det är en sådan vacker månad med spirande grönska och fågelsång. Men det blev inte så i år heller. 

Idag har jag skrivit ihop offert och innehållsförslag till ett mindre uppdrag inom ett läromedelsprojekt. Jag kan inte berätta så mycket mer just nu, men det är ett spännande projekt och jag vill gärna vara med på ett hörn. 

Till veckan väntar arbete med nästa lättlästa biografi, plus att jag vill slutföra ett "lustprojekt" som jag råkade starta upp. Jag fick en idé som inte ville släppa taget ... då får man passa på!

Foto: Pixabay


Kommentarer