Fortsätt till huvudinnehåll

Lösningsorienterad

 Det blev ett väldigt mysigt författarbesök på Alingsås bibliotek i förra veckan. Mörka moln hotade och vi flyttade in på biblioteket istället för att vara i museiparken. Kanske bidrog vädret till att vi tappade några föranmälda deltagare, men det blev ändå ett bra gäng som samlades till avslutningen av Sommarboken 2021. 

Jag berättade om mina böcker, avslöjade hur jag brukar få idéer till berättelser och visade hur samarbetet med en illustratör kan gå till. Eftersom Sommarboken i år har temat "ut i det vilda", fokuserade jag på böcker om djur, natur och camping. Biblioteket ordnade boklotteri och bjöd på glass och som avslutning ritade barnen omslag till egna böcker i serien Djurdoktorn - vilket gav mig många bra tips på djur att skriva om. 

Som extra grädde på moset, lämnade bibliotekarien som bokat mig en väldigt fin återkoppling till Författarcentrum efter besöket: 

"Så roligt att få höra Ann-Charlotte berätta om sitt arbete och sina böcker. Barnen lyssnade andäktigt hela tiden. Hon är verkligen lätt att ha att göra med, anpassar framträdandet efter situationen och är  lösningsorienterad."

Så om du vill boka en lösningsorienterad författare som är lätt att ha att göra med, finns mer information om mina författarbesök och skrivlektioner hos Författarcentrum. 

Här är några av deltagarna från biblioteket i Alingsås (som sagt okej till publicering av bild!) ... Kommentarer