Fortsätt till huvudinnehåll

Alla hjärtans dag

 Regnet vräker ner och det är gråare än gråast hos oss på västkusten. Dessutom har vi sportlov, helt utan sport. Men det är alla hjärtans dag och jag vill tipsa om några riktigt hjärtliga böcker.

Först ut är serien om Emmas liv. I 6 korta, lättlästa böcker får du följa Emma när hon flyttar hemifrån till ett stöttat boende, och hur hon sedan träffar grannen Hannes. Jag utlovar massor av känslor; vänskap, besvikelser, missförstånd, svartsjuka, kärlek och sex. 💕

Böckerna hittar du hos Vilja förlag, i nätbokhandeln och på många bibliotek.


Mera kärlek! 🥰

I böckerna om Erik, Love och Tara kan du läsa om avundsjuka, mobbning och nakenbilder på nätet. Men också om pirrande känslor, varma kramar och hår som doftar smultron. 💕

Mer än bara fotboll, Taggad på Insta och Snusk på Snapchat är lättlästa kapitelböcker som passar från åk 3 och uppåt. Du hittar böckerna hos Nypon förlag, i nätbokhandeln och på de flesta bibliotek.



Ännu mera kärlek! 🥰

I boken Boris är lokalvårdare blir det kärlek på jobbet ... Tänk så fint att få ett kort med en fikainbjudan från en kollega man gillar. Det är verkligen alla-hjärtans-dag-känsla! 

Boris är lokalvårdare är en kort, lättläst bok för vuxna som kan passa på sfi-utbildningar. Boken ingår i en serie som heter Vilja jobba, som du hittar hos Vilja förlag, i nätbokhandeln och på många bibliotek. 



Och sist medn inte minst ... 🥰

Leva tills jag dör är lättläst feelgood som väcker frågan om vad som egentligen är viktigt i livet. En bok om att våga prova, medan tiden finns. För vi lever bara en gång. När boken kom ut fick den ett fantastiskt omdöme av BTJ:s lektör: "Leva tills jag dör är en varm, rolig, hoppfull och charmig feelgoodpärla som kan läsas av vuxna i alla åldrar." 

Du hittar Leva tills jag dör hos LL-förlaget, i nätbokhandeln och på (nästan) alla bibliotek. 

Kommentarer