Fortsätt till huvudinnehåll

Skön maj!

 Just nu är jag på författarbesök i Markaryd. Här åker jag runt med kommunens samordnande skolbibliotekarie och besöker kommunens alla fyror. Ett toppenprojekt! 

För ett par veckor sedan hade jag ett skrivprojekt hos särskolans högstadium på Önnerödsskolan i Landvetter. Där fick jag träffa samma grupp elever vid fyra tillfällen och då hann vi lära känna varandra ordentligt och kunde ta flera steg i skrivprocessen. Verkligen lyxigt. 

För övrigt så rusade april förbi ... Jag var på en kombinerad jobb- och semesterresa på Gotland tillsammans med en vän. Jag var även hos Hatten förlag i Danderyd, där vi hade en workshop för att ta fram förslag till fortsatt arbete med sajten Språkbyggarna. För övrigt arbetade jag med kommande böcker, både höstens som går till tryck nu, och de som ska komma ut våren 2023. Det här ska jag fortsätta med under maj. 

Maj är verkligen min favoritmånad - vitsipporna täcker marken, boklöven spirar och fåglarna är som galna! Nu ikväll åkte jag till ett naturreservat strax utanför Markaryd, för att fylla på energi inför morgondagens författarbesök och hemresa. Så här fint var det ... Kommentarer