Fortsätt till huvudinnehåll

Mitt i sommaren

 Här kommer en liten mitt-i-sommaren-uppdatering ... Den här sommaren befinner sig dottern på ett fyra veckor långt konfirmationsläger på annan ort. Det här styr våra semesterplaner, mer eller mindre. Vi hade en tidig semestervecka direkt efter midsommar då vi var i Grövelsjön och njöt av härliga vandringar i gott sällskap, magisk miljö och (mestadels) fint väder. Efter detta så jobbade vi en vecka, för att sedan åka till Åhus och lämna av dottern på lägret. Under första lägerveckan höll vi oss i närområdet och stod med husvagnen på en camping mellan Kivik och Brösarp. Där kunde vi vandra i vacker natur, frossa i äppelmust och chokladpraliner, köpa garn och läsa böcker. Dessutom bjöd sommarvädret på en riktig stabil vecka med sol och värme på Österlen. 

Efter campingveckan drog vi hem för att jobba två veckor - och det är där jag befinner mig just nu! På kontoret alltså. Lite trögt går det ... jag vet inte om det beror på att "alla andra" är lediga eller att jag har tekniska utmaningar med min nyainköpta dator. Jag är ändå nöjd att jag (äntligen!) tog tag i inköpet av ny dator, det behövdes verkligen! Och snart har jag förhoppningsvis löst teknikfrågorna ... 

Några av höstens böcker har hittat hem till min brevlåda, och jag känner mig väldigt nöjd med de jag fått se: Janko är parkarbetare, Mytiska väsen - Skogsrået, Minifakta om daggmaskar och Minifakta om snöskotrar

Och hur går det då för dottern på konfalägret i Åhus? Hon trivs bra! Och efter två veckor börjar även oron i mammahjärtat stilla sig ... Kommentarer