Fortsätt till huvudinnehåll

Boka vårens författarbesök

 Ny almanacka - nya bokningar! På höstlovet hade jag terminens sista "vanliga" författarbesök. Nu återstår några korta framträdanden på lokala bokmässor och en konferens. För övrigt ska jag skriva, skriva, skriva! Jag har en lång rad manus som väntar på mig …

Till våren kommer jag gärna och pratar om böcker och läsning och inspirerar till eget skapande i skolor och på bibliotek. Oftast besöker jag grundskolans åk f-3, alla årskurser inom anpassad skola samt SFI. Läs min presentation och boka hos Författarcentrums författarförmedling eller fråga mig direkt! 

På min kontaktsida finns information om finansiering av författarbesök. Förutom Kulturrådets bidrag till skapande skola är mina arrangemang "godkända" för lokala ekonomiska subventioner i Region Halland och Västra Götalandsregionen. 

Hoppas vi ses❣️Kommentarer