Fortsätt till huvudinnehåll

Hos P4 Halland

Det var på darriga ben jag steg in på Sveriges Radios Hallandskontor i Halmstad i morse. Jag skulle medverka i P4 Hallands morgonprogram och prata böcker med Therese Wahlström och Per Qvarnström. Men darret släppte efter ett tag och det var på betydligt lättare fötter jag steg ut. Det var helt enkelt jättekul! Jag skulle kunna prata böcker, läsande och skrivande hur länge som helst. Programledarna var pålästa och intresserade och fick mig att känna mig hemma. Om man bortser från några "äh" och "faktiskt" för många, så är jag nöjd med min prestation. Det var ju ändå debut i direktsänd radio. Faktiskt!

När jag körde hemåt igen sände de "mitt" klipp i repris. Det var en märklig upplevelse att höra sin egen röst på radio. Jag fick en tår i ögat.

Om du vill lyssna på inslaget finns det på P4 Hallands webbsida.Kommentarer