Fortsätt till huvudinnehåll

Tage i Metro

Den här bloggen känns just nu väldigt självcentrerad. Men jag hoppas det är förlåtet veckorna kring boksläpp ...

Idag finns en artikel om mig och mitt skrivande på "pling-sidan" i Metro. Känns verkligen jättekul! Dels har Metro som gratistidning stor spridning, dels är artikeln väldigt trevligt skriven. Eftersom "pling" är Västtrafiks stående inslag i Metro hittar du artikeln på deras webbplats: Tage ser dagens ljus

Kommentarer

 1. Nej men va roligt. Synd att jag missade Metro idag!

  SvaraRadera
 2. .. och på Akademibokhandeln Frölunda Torg (lilla butiken) är det också Tage-skyltat! Har jag sett till.
  Och tack så mycket för name-droppingen! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kulturarbetare får hålla ihop. Tack! :-)

   Radera

Skicka en kommentar