Fortsätt till huvudinnehåll

Releaseplanering

Tankar kring bokrelease snurrar i mitt huvud. Det vill jag ju ha. Jag vill fira och berätta om Tage-böckerna, men jag har inte bestämt mig för hur det ska ske. Jag jobbar med två olika scenarior och måste bestämma mig snart, typ idag. Hoppas kunna återkomma med detta inom kort. Det är ju inte alls långt kvar tills jag har böckerna i min hand. Inte ens en månad!

Imorgon har jag en ny tidningsintervju inbokad och just nu känns det som om jag aldrig tröttnar på att berätta om Tage, Elin och vad som sporrar mig att skriva. Men först ska jag ägna mig åt studier. Jag läser en utbildning i språkträning för personer med språkstörning och det är dags för tenta till helgen.

Kommentarer

  1. Ska bli spännande att höra vad du kommer fram till för scenario, har också börjat fundera lite, har ju ingen brådska än men letar ändå inspiration och tips med ljus och lykta. Så dubbelt det där med att synas tycker jag, jag vill ju att boken ska göra det, men själv känner jag mig inte särskilt bekväm i centrum! Lycka till med planerandet och intervjun!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Privat eller publikt är den stora frågan kring releasen.

      Radera

Skicka en kommentar