Fortsätt till huvudinnehåll

Författare i radio

Johan Theorin, Ingalill Mosander, Kjell Westö, Åsa Larsson, Therése Söderlind och Martina Montelius är några av de författare som ska sommarprata i P1 den här säsongen. Det kommer bli härligt att lyssna till. Just nu har jag böcker av både Åsa Larsson och Therése Söderlind liggande här hemma, som bara väntar på att bli lästa. Allra helst lyssnar jag till sommarprat ur en bärbar radio när jag ligger på en klippa i solen. Men eftersom jag har två barn blir det väldigt sällan så. Och att lyssna till reprisen i husvagnens förtält medan kvällen skymmer, är inte så dumt det heller ...

Imorgon ska jag också prata i radio. Inte i P1, utan i P4 Göteborg. Inte klockan 13.00, istället 12.30. Inte i 90 minuter, men kanske i 20. Samtalsämnet är spikat: mina böcker och mitt skrivande. Skoj blir det!

PS. Här hittar du alla årets sommarpratare.

Kommentarer