Fortsätt till huvudinnehåll

Bokmässan är nära!

Årets höjdpunkt är nära ... Bokmässan! För första gången ska jag gå dit som författare och känslan av att ha skapat några av alla böcker i mässans strida bokflod är mäktig.

En och annan har frågat om att köpa signerade exemplar av mina böcker, vilket naturligtvis är trevligt! Det går att ordna i någon av förlagens montrar under torsdag, fredag och söndag. Tage på camping finns hos Tukan i B07:42 och Nyårsfesten hos Nypon C05:22. Det är bara att höra av sig, via en kommentar här nedan eller via e-post: ekensten@gmail.com

Jag har ännu inte lyckats få ihop mitt eget schema för mässan. Har helt enkelt inte hunnit gå igenom det digra utbudet. Men Författarförbundet och Författarcentrum har flera programpunkter jag inte vill missa. Jag vill också lyssna till några författare som jag är extra nyfiken på, köpa en och annan signerad bok och träffa vänner från utbildningar och facebook-grupper ... Fint blir det :-)


Kommentarer

  1. Ja, hjälp, spännande nu! Jag står i Idus monter på söndag kl 9-11. Vi får tjingsa på varandra i vimlet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. På söndag är jag på mässan med min son men jag ska försöka komma förbi Idus.

      Radera

Skicka en kommentar