Fortsätt till huvudinnehåll

2016 är här

Måste ju spränga årsgränsen på bloggen ...

I vår familj startar vi året med ett födelsedagskalas. 1 januari är sonens födelsedag och självklart firar vi fast alla är trötta efter nyårsafton. Även i år lagades älsklingsrätten till och vi åt en ansenlig mängd glass, kakor och godis tillsammans med kusinerna.

Det blir inte mycket skriv när hela familjen är ledig. Men jag tänker mycket på skriv ... Jag har ett par manus där jag har jobb att göra inför utgivning. Men sedan är det dags att starta upp nya projekt. Flera olika idéer cirkulerar och jag behöver bestämma mig. Att vela mellan många olika uppslag tar onödig tid. Mitt jullovsmål är att skriva ner alla tänkbara manusidéer, vrida och vända på dem och känna efter vad som lockar mest.

Vad funderar du på inför 2016?

Kommentarer