Fortsätt till huvudinnehåll

Prata lättläst

Framöver kommer jag att prata lättläst i olika forum. Nu i helgen träffar jag Kerstin Önnebo på Skrivarpodden och vi ska ha ett samtal kring att skriva lättläst, med fokus på skrivtekniken. Känns jättespännande och samtidigt lite nervöst. Det blir ju min poddpremiär, men Kerstin har lovat snygga klipp ...

I början av februari finns jag med på BTJ:s förlagsdagar i Göteborg. BTJ arrangerar förlagsdagarna för sina kunder, som mestadels är bibliotek och skolor. Till förlagsdagarna kommer förlagen för att presenterar säsongens utgivning och ibland har de med någon av sina författare.

3 februari är det fokus på barnlitteratur och då ska jag tillsammans med Nypon förlag berätta om mina nya lättlästa böcker Linus och Tim och Rädda pandan!. 4 februari är det vuxenlitteraturens tur och Vilja förlag finns på plats. Då ska jag berätta om serien Emmas liv. Även detta känns spännande och lite nervöst. Men allra mest riktigt, riktigt kul!

Kommentarer

  1. Vad roligt! Ser fram emot att lyssna på "ditt" podavsnitt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får se hur kul det blir ;-) Men jag ska förvarna när det kommer!

      Radera

Skicka en kommentar