Fortsätt till huvudinnehåll

BTJ:s förlagsdagar

Idag var det dags för BTJ:s förlagsdagar där många förlag presenterar säsongens utgivning för pedagoger och bibliotekarier. Jag skulle prata lättläst och berätta om nya serien Djurdoktorn och boken Rädda pandan! Men även Nyårsfesten fick hänga med på ett hörn.

Jag gjorde detta tillsammans med Lena Maria som är förlagschef på Nypon. Det var både roligt och lite nervöst men det gick bra! Kanske glömde jag säga något, men det viktigaste kom i varje fall med.

Jag satt med i publiken fram till lunch och lyssnade till andra förlags presentationer. Låt mig säga såhär ... det råder ingen brist på nya barn- och ungdomsböcker!

Jag träffade även några författarkollegor och andra bekanta inom både förlags- och biblioteksvärlden. Alltid trevligt! Alla delar vi kärleken till böcker och läsning.

Imorgon kör vi igen, då representerar jag Vilja förlag och pratar om Emmas liv.

PS. Tack för bilden, Åsa!

Kommentarer

  1. Kul! Jag ska på BTJ:s förlagsdagar nu på torsdag. Det känns lite nervöst, men jag ska träna på min "pitch" i morgon så att den sitter, har jag tänkt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande, det går säkert fin-fint! Tyvärr var ju inte Hippo i Göteborg. Hade gärna lyssnat till deras/din presentation.

      Radera

Skicka en kommentar