Fortsätt till huvudinnehåll

Påsklov utan lov

Påskhelgen snörvlades och hostades bort hos oss. Trist att inte kunna träffa vänner som planerat men så blir det ibland. Vi fixade här hemma istället. Storebror fick en ny säng - vuxensäng! - och lillasyster fick ta över hans juniorsäng. I och med sängrockaden föll det sig naturligt att röja prylar och storstäda i barnens rum. På något sätt kändes det renande för hela huset.

Nu är det vardag igen. I varje fall nästan. Det är påsklov i skola och fritidsaktiviteter vilket ger en lugnare lunk för hela familjen. Lillasyster är på fritids, storebror sköter sig själv och vi vuxna jobbar. Jag sliter med mitt nygamla manus. Och jag måste erkänna att jag faktiskt sliter. Inget kommer av sig själv, men jag tror på idén och vill inte släppa taget ...

Over and out!

Kommentarer