Fortsätt till huvudinnehåll

Hektiska majveckor

Jag har haft en hektisk jobbperiod de senaste veckorna. Först ville jag ha in två manus inför ett manusmöte i nästa vecka. Check på den! Sedan har jag förberett nästa veckas författarbesök, då jag träffar tre klasser under både måndag och tisdag. Jag har också petat med min del av det sista före tryck för Fakta om friidrott, Minifakta om djurungar i skogen och Mer än bara fotboll. Men allra mest har jag jobbat med att förbereda några av höstens marknadsföringsinsatser och en bokrelease.

Samtidigt med allt jobb har vi haft mycket på hemmaplan med friluftsdagar, tävlingar och läger för barnen och en flytt för farmor. Att jag ska åka till Sveg i nästa vecka har jag knappt hunnit tänka på. Men som tur är påminns jag av en fin artikel i tidningen Kungsbacka-Nytt :-)

Kommentarer

  1. Fin artikel! Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker!
    :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar