Fortsätt till huvudinnehåll

Doften av nytryckta böcker

Jag vet att de funnits att köpa en dryg vecka men först idag har jag fått klämma på mina nya böcker. Även om jag varit med om det förr är känslan fortfarande lika häftig! Att få bläddra, kolla typsnitt och färger, lukta på pappret och med skräckblandad förtjusning läsa ...  Rädslan för korrfel finns alltid, även om allting är kollat massor av gånger före tryck. Men lyckligtvis hittade jag inget!

Jag är väldigt nöjd med alla sex böckerna men är extra glad över att layouten blev så snygg i faktaböckerna. Var lite orolig för att det skulle kännas trångt på boksidorna - men det blev jättebra!

Välkommen att fira böckerna med mig på Fyrens biblioteket i Kungsbacka 8 september klockan 16-19!

Kommentarer

  1. Det skulle varit så kul att vara med. Synd att jag bor så långt borta! (Eller så får du ha nästa releasefest i Hufvudstaden:-))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får väl se ... ;-) men visst hade det varit väldans roligt om du var med. Som tur är så ses vi på bokmässan två veckor senare.

      Radera

Skicka en kommentar