Fortsätt till huvudinnehåll

Författarbesök

Igår gjorde jag författarbesök på Agnebergs gymnasiesärskola i Uddevalla. Där träffade jag två klasser för att berätta om mina böcker, hur jag får idéer, hur jag jobbar med illustratörer och en massa annat. Eleverna hade både funderat ut frågor om författaryrket och arbetat med böckerna Mer än bara fotboll och Taggad på Insta innan mitt besök och förberedda författarbesök blir alltid bäst. Som du ser bland bilderna här nedan var jag dessutom en del av elevernas mål i läsning vilket känns väldigt hedrande.

Men först en bild av det glamorösa författarlivet, macka och kaffe på en pendelparkering i Kode ... trevlig helg!

Kommentarer

  1. Är fortfarande lite ny på det här, men kommer att få öva flitigt framöver. Du har varit till stor hjälp med tips!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du ska ut på "turné" hälsar Författarbesöks-Yoda ;-)

      Radera

Skicka en kommentar