Fortsätt till huvudinnehåll

Läsambassadörer gillar Taggad på Insta

Taggad på Insta är defintivt min hittills mest välkända bok. Jag får ofta höra att boken används i MIK-undervisningen (medie- och informationskunnighet) på skolor och bibliotek och på en föreläsning i höstas berättade tidigare läsambassadören Ann-Marie Körling att boken är mycket populär i hennes läsgrupper.

Taggad på Insta röstades även fram som en av förra årets bästa böcker på skolor och bibliotek i Oskarshamn, i läsprojektet Bokrally där nära 900 elever deltog. Och Agneta Norrgård som brukar leverera lästips i SVT:s Go´kväll gav boken fem fina stjärnor!

Nu har nuvarande läsambassadören Johan Anderblad läst Taggad på Insta och i mitt Instagramflöde kommenterar han boken såhär:
Taggad på Insta var en riktig bladvändare ...! Ville hela tiden se hur det går. Och samtidigt många viktiga saker att diskutera och förhålla sig till. Drivande och trovärdig dialog. Superbra! Och inspirerande!
Är du nyfiken på att läsa Taggad på Insta? Köp boken hos Bokus, Adlibris eller Nypon förlag. Eller låna på ditt bibliotek!

Kommentarer