Fortsätt till huvudinnehåll

Emma i Unik

Maj anlände med kyliga isvindar - vad hände liksom? April bjöd ju på sommarljumma fläktar! Men det känns ändå helt okej, ordningen är återställd och sommaren får vänta lite till. Själv blåser jag nytt liv i ett par gamla manus, som jag verkligen tror på, och hoppas att förlagen tar emot dem med öppna armar. Sedan velar jag lite hit och dit, om vad jag ska ta tag i härnäst. Faktaboken som jag pausade? En ny Tyra? Mitt vuxenmanus? Snart kommer ett helt annat uppdrag uppta en del av min tid och det vore bra att vara igång med ett manus innan dess.

Som funkisförälder har jag tillgång till tidningen Unik och jag blev självklart superglad när jag hittade Emma och Hannes på sidan med boktips! Kär på riktigt är en av sex böcker i serien Emmas liv och den vänder sig i första hand till vuxna som har intellektuell funktionsnedsättning. I slutet av den här månaden ska jag berätta om Emma-böckerna och lättläst för vuxna, för en grupp läsombud i Halmstad. Det ser jag fram emot!

Kommentarer

 1. Jag håller tummarna för de där öppna armarna. :)
  Och, ja vad kallt det blev. Inte ens katterna ville gå ut på balkongen förut, men nu så.

  SvaraRadera
 2. Så kul att höra att Emma blev uppmärksammad i tidningen! :-) Har du några funderingar på en fortsättning på den serien? (undrar ett stort Emma-fan)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är inte troligt att det blir fler böcker om Emma, vilket är förlagets beslut. Men saker och ting kan såklart ändras, håll tummarna!

   Radera
  2. Jag håller alla tummar jag kan! :-)

   Radera

Skicka en kommentar