Fortsätt till huvudinnehåll

Trevlig midsommar!

Förändringens vindar blåser hemma hos oss. Dottern ska byta både skola och skolform, hon flyttar från grundskolan till grundsärskolan. Vi tackar och säger "hejdå" till det vana, vänliga och vardagliga, samtidigt som vi hälsar på och bekantar oss med det nya. Vi har funderat länge på det här skolbytet men förändringar tar ändå på krafterna, speciellt då beslutet föregåtts av en mängd utredningar och möten. Glädjande nog har dottern hittills enbart varit positiv till det nya.

Mitt i detta har vi såklart jobb att sköta. Jag har fått okej på ett gäng nya Minifakta och en ska komma ut i januari, så jag har läst på och letat foton till ett nytt ämne. Jag har även en ny Djurdoktorn i tankarna och ska leverera manus i augusti. Men fem veckors semester ska jag ha - inte i ett svep, utan lite uppdelat. Då väntar fjällvandring, campingliv med husvagnen, Astrid Lindgrens Värld och en del "hemester" runt huset.

Några andra som campar i husvagn är ju Tyra och hennes pappa och som somrigt lästips nämner jag böckerna Kaos i kanot och Äppeltjuven. TREVLIG MIDSOMMAR!

Kommentarer