Fortsätt till huvudinnehåll

Mia och Tarek går ut med hunden

 Jag är superstolt över BTJ:s omdöme om Mia och Tarek går ut med hunden. Det behövs riktigt lättlästa böcker för vuxna nybörjarläsare! Men för någon som obehindrat läser långa romaner kan det vara svårt att se vitsen med en bok som denna och jag är så glad över att lektörerna förstår varför och för vem den här boken är skriven för. Samtliga böcker i serien Mia och Tarek består av 12 uppslag med 2-3 meningar på varje och på varje uppslag finns en illustration som förtydligar handlingen. 

Mia och Tarek går ut med hunden har något avspänt och lugnt över sig, och berättelsen känns varken sökt eller konstlad. Texten är väldigt enkel, och innehåller inga svåra eller långa ord. Vokabulären är vardaglig. Illustrationerna i färg följer berättelsen väl.” (Staffan Engstrand, BJT-häftet nr 23, 2021). 

Hela serien om Mia och Tarek finns att köpa hos förlaget BonaSignum, hos Läromedia och i nätbokhandeln. Och förhoppningsvis snart att låna på många bibliotek! Omslag och illustrationer av Carina Ståhlberg.Kommentarer