Fortsätt till huvudinnehåll

Bästa betyget!

 Eget beröm luktar illa ... men det är väl inte samma sak som respons efter utfört arbete?! Jag fick så fin återkoppling efter mina dagar med författarbesök i Hagfors. När lärarna lämnade in sina utvärderingarn så var det en som skrev att det var det bästa författarbesöket hen haft med någon av sina klasser. Wow, liksom! Här är en kort sammanfattning av utvärderingen ... 

💙 Du upplevdes som väl förberedd och mötte eleverna på deras nivå.

💙 Du fångade och behöll elevernas intresse.

💙 Din presentation var tydlig och du var bra på att varva elevernas frågor med prat om dina böcker och ditt författarskap.

💙 Besöket lockade både till att läsa fler av dina böcker och till eget skrivande.

Nu har jag inga fler författarbesök i vår, men är redo inför höstterminen .... Vill du boka mig för ett besök så finns jag hos Författarcentrums författarförmedlingKommentarer