Fortsätt till huvudinnehåll

Bokrea!

Startade dagen med bokrea och smarrig frukost i en av Göteborgs mysigaste boklådor: Bokskåpet på Värmlandsgatan. Bokskåpet är en bokhandel för barn- och ungdomsböcker, men det finns även en del utvalda vuxenböcker. Främst i pocketformat.

Eftersom jag även näthandlat bokreaböcker kunde jag inte gå loss helt. Men jag köpte två delar av Dagbok för alla mina fans av Jeff Kinney. Tror att de passar familjens 10-åring. Sedan gav jag mig själv tre pocketar: Vi är inte sådana som i slutet får varandra av Katarina Sandberg (Håkan-citat i titeln, kan inte misslyckas!), Mellan dig och dig av Katarina Kieri och Livet efter dig av Jojo Moyes. Härlig läsning väntar!


Kommentarer

  1. Tack för de tipsen! "Livet efter dig" har jag läst, tyckte den var riktigt bra. En historia som inte lämnar någon oberörd och en fin stämning genom hela boken.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar