Fortsätt till huvudinnehåll

Lagom av allt

Har gått som på nålar idag och väntat på att ett nytt omslag till Tage på camping ska plinga in i mailboxen. Men inte. Imorgon ...! Imorgon ska även debutantporträttet till Svensk Bokhandels tidning och webb korras för sista gången. Jag gjorde ett omtag och skrev nytt. Första versionen blev stel och fel. Jag försökte hela tiden tänka på att jag skulle skriva "rätt". Lagom glad, lagom stolt, lagom ödmjuk, lagom säljande, lagom av allt. Det blir trist då.

Jag har väl inte riktigt "gone wild" nu heller. Men jag kan stå för texten. Det är jag och mitt skrivande helt enkelt. Återkommer med porträttet när det är publicerat. Här kan du kika på några andra. Obs, jag klagar inte över uppgiften - erkänner bara att den är svår! Och jag är väldigt nöjd med mitt fotografi ;-)

På Debutantbloggen skriver Åsa Asptjärn om sina våndor i samma ärende.

Kommentarer