Fortsätt till huvudinnehåll

En rapport i sommarkvällen

Det mesta har kretsat kring skolavslutning den här veckan. Jag har duttat lite med mitt skrivande men inte haft något riktigt flyt. Däremot har jag blivit intervjuad om skrivarkurser jag gått och att prata om att skriva går alltid lättare. Jag återkommer med resultatet av intervjun när den finns att läsa ...

Jag har även fått ett riktigt roligt besked kring en ny bokserie som ska komma på Nypon förlag i januari. Det ska bli korta, lättlästa, illustrerade böcker för barn 8-11 år. Barn som inte riktigt fått flyt i sin läsning ännu. Huvudpersonen heter Linus och han älskar djur. Och den som ska illustrera Linus och alla dessa djur är Carolina Ståhlberg, en väldigt duktig serietecknare och illustratör som ofta syns i KP. Det känns klockrent! Jag är extremt exalterad över det här!!!

Glad blev jag även då jag hittade Himnaskolans bokblogg. Där finns nämligen Tage på camping med bland boktipsen för sommaren. Härligt!

En annan som avslöjat väldigt goda nyheter den här veckan är författaren Simona Ahrnstedt, vars blogg jag följer och böcker jag läser. Hennes kommande trilogi, varav endast två är skrivna, har blivit uppköpt av ett amerikanskt förlag. BIG NEWS! Läs mer på Simonas blogg ...

Kommentarer

  1. Vad roligt med ny bokserie, grattis!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla! Alltid så spännande att få se hur någon annan tolkar min berättelse :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar