Fortsätt till huvudinnehåll

Semestertempo

Nu drar jag ner tempot här på bloggen. Familjesemestern är i antågande och dagarna kommer fyllas med andra äventyr. Även om jag inte semesterstänger helt, vet jag med mig att blogglusten tryter.

Jag går på semester med några glada bokhändelser. Västmanländskans bokblogg tycker att böckerna om Tage på camping är "utmärkta för de barn som lärt sig läsa och vill ha lite mer text att bita i". Bara en sådan sak!

Sedan fick jag positiva bokbesked. Det blir en fristående fortsättning till Nyårsfesten. Den här berättelsen har varit svår att skriva och jag har arbetat om den i flera omgångar. Och till slut blev Sommarfesten antagen! Detaljerna kring utgivning är inte klara, men att både förlaget och jag är nöjda känns som en god början.

Är du intresserad av campingliv är du välkommen in till min andra blogg Campingfamiljen. Jag finns även på Instagram som @acekensten.

En riktigt skön, inspirerande och rolig sommar önskar jag dig!

Kommentarer

Skicka en kommentar