Fortsätt till huvudinnehåll

Bokmässan torsdag

Igår tillbringade jag 11 timmar på Bokmässan ... En fantastisk dag! Härligt att möta branschkollegor i verkliga livet istället för på nätet och flera av skrivarvännerna från utbildningen "Att skriva barnlitteratur" fanns på plats.

Jag hade också turen att träffa några lärare som använder Tage på camping i sina klasser och som berättade att böckerna funkar perfekt för de elever i trean som inte riktigt kickat igång sin läsning. Sådant värmer att höra! Naturligtvis träffade jag förlagen också och det är alltid fint att få deras uppmuntran.

Här följer en bildkavalkad från gårdagen. Jag börjar redan längta tillbaka, som tur är så blir det förlagsmiddag till kvällen.


Jag var tidigt på plats, inte mycket folk ännu.


Nypon och Vilja har morgonmöte.


Fint paketerbjudande på Tage hos Tukan förlag. Alla fem böckerna för 200 kronor.


Böckerna om Emma är fint frontade hos Vilja förlag.


Jag lyssnade till flera favoritförfattare, här berättar Johanna Lindbäck om sin nya bok Jan Svensson.


Anna Mannheimer har skrivit boken Mitt liv som gift och talade om den svåra konsten att leva tillsammans på Svenska kyrkans scen.


Mina förlagskollegor på Nypon och Vilja Kerstin Lundberg Hahn och Mårten Melin berättar om två antologier där de medverkar. Bara för dig på lågstadiet och Bara för dig på mellanstadiet ges ut på Rabén & Sjögren.


Mina lärare från Linnéuniversitetet Helene Ehriander och Maria Nilson berättar om deras antologi om Martha Sandwall-Bergströms författarskap (Kulla-Gullas skapare).


Kulturministern Alice Bah Kuhnke presenterar Sveriges nya läsambassadör Anne-Marie Körling.


Skrivarvännen Linnéa Krylén signerar sin bok Handbok för molnskådare åt en annan skrivarvän, Angelica Öhrn.


Avslutar dagen med montermingel hos Nypon och Vilja. ALLA var där ;-)


Även jag fastnade på en mingelbild, här med Bim Wikström och Martin Palmqvist. Bim är redaktör för mina böcker som ges ut i januari 2016 och Martin har skrivit Kafé Två systrar på Vilja förlag.

Kommentarer

 1. Så roligt att vi hann träffas! Du verkar ha haft en fin mässa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen Annelie! Men jag känner på mig att vi skulle kunna prata mycket längre. Får se när det blir :-)

   Radera
  2. Det tror jag också! Hojta till om du är i Stockholm. Jag har tyvärr inga fler resor till Västkusten inplanerade ...

   Radera

Skicka en kommentar