Fortsätt till huvudinnehåll

Inför bokrelease ...

Det är en del att fixa med när man ska ha bokrelease. Men så värt! Att släppa sex böcker på en gång är säkert någon form av personligt, bestående rekord och bör därför firas lite extra. Att det dessutom är sex så olika böcker till både innehåll och målgrupp är ju också härligt. Fakta och fiktion för läsare från 6-7 år upp till unga vuxna.

Bokreleasen arrangeras ungefär på samma sätt som förra gången då jag släppte de första böckerna om Tage på camping och firade med bokkalas på Fyrens bibliotek. Jag bjuder på frukt, godis och saft. Det kommer finnas en klurig tipspromenad och möjlighet att göra "knappar" med motiv från böckerna. Den som gillar att rita kan även göra ett nytt bokomslag till serien Djurdoktorn.

Naturligtvis går det att köpa böcker och förlaget bjuder på ett riktigt fint premiärpris, 50 kronor stycket! Vill man ha min "kråka" i boken så har jag med mig bästa signeringspennan ... Men inget köptvång! Det går fin-fint att bara känna och bläddra i böckerna. Eller varför inte låna dem på biblioteket.

Det är öppet hus mellan klockan 16-19 och runt 17.30 blir det kort föredrag och intervju om lättläst och de nya böckerna. Om du behöver äta något mer matigt än frukt och godis finns en bra restaurang i anslutning till biblioteket. Inget att tveka på alltså: Komsi, komsi! Varmt välkommen till Fyrens bibliotek i Kungsbacka, imorgon 8 september. 

Kommentarer

 1. Det blev rätt lyckat eller hur? Har sett andra rapportera om releasen!
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tack Angelica! Det blev fin-fint :-)

   Radera

Skicka en kommentar