Fortsätt till huvudinnehåll

Förlagsdag hos BTJ

Lund, allt är förlåtet! En morgonpromenad genom en septembersolig stad fick mig att glömma gårdagens stress i mörker och ösregn på enkelriktade gator. Jag bara önskar att jag hade haft mer tid. Min fascination för historiska stenbyggnader växer sig starkare allteftersom. Kanske ett ålderstecken?!

Anledningen till besöket i Lund var ju att berätta om mina höstböcker på BTJ:s förlagsdagar ... Och det har jag gjort. Det var väldigt trevligt, även om jag kände mig oväntat nervös. Jag brukar inte spänna mig men kanske berodde det på bortaplan?! Vet inte, men helt ointressant var jag väl ändå inte eftersom många kom fram med positiva kommentarer och frågor efteråt. Verkligen jättekul! Att få höra att mina böcker fungerar på bibliotek och skolor är ändå bästa kvittot.

Efter BTJ åkte jag och Henny som är en av Nypons förläggare till förlagets nya kontor i Helsingborg. Där hade jag möte med min förläggare som är Lena Maria. Vi gjorde en uppföljning av arbetet med höstböckerna och pratade framtid. Naturligtvis finslipade vi förberedelserna inför bokreleasen på torsdag. Så nära nu! Och så roligt :-D 

Välkommen till Fyrens bibliotek 8 september klockan 16-19! 

Kommentarer