Fortsätt till huvudinnehåll

Höststorm i Dalsland

I helgen var jag på Höststorm med BarnBoksNätet. Det är ett par dagar för fortbildning och inspiration som brukar arrangeras varje höst, därav namnet Höststorm.

Vi samlades i Dalsland där en av medlemmarna i nätverket har ett stort hus, tio deltagare fick gott och väl plats. Huset låg även nära skogen och vi gick en riktigt lång och spännande promenad som inspirerade till fantastiska berättelser som vi sedan skapade gruppvis.

Kerstin Lundberg Hahn och Annika Rockström lotsade oss genom olika övningar som hade tema tecken och bokstäver och vi har både skrivit texter och målat akvarell. Jättekul för mig att testa, även om pensel verkligen inte är min bästa gren.

Mer nöjd är jag med min haiku om ordet "ö".

Välkommen till ön,
här möter havet solen.
Glassen är gratis!

BarnBoksNätet är en del av Författarcentrum Väst och består av barnboksförfattare och illustratörer i Västsverige.

Kommentarer