Fortsätt till huvudinnehåll

Födelsedag och författarbesök

Idag fyller jag år. Eftersom det kan vara svårt att skapa feststämning en måndag i slutet av februari firade familjen mig med restaurangbesök i lördags. Men helt utan firande blev jag ändå inte idag ...

Jag har jobbat med författarbesök och i ett klassrum möttes jag av grattishälsningar och tårtbild på vita tavlan. Födelsedagssång fick jag också. När jag kom hem hittade jag födelsedagskort från både släktingar och fina förlaget och min bror kom över med tulpaner. Semlan unnade jag mig själv ;-)

Idag startade jag upp en serie författarbesök på Älvsåkersskolan. Under sex dagar ska jag träffa alla elever i klasserna f-3. I några klasser blir det traditionella författarbesök och i andra kompletteras författarbesöket med skrivlektioner. Jag vet att skolan sökt och fått bidrag från Kulturrådet för det här läs- och skrivprojektet (Skapande skola) och det känns väldigt fint att vara en del av arbetet. Jag ska berätta mer om vad vi hittar på i kommande inlägg.

Kommentarer

Skicka en kommentar