Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivlektioner på Öjersjö Brunn

Idag har jag haft en rolig dag på jobbet! Jag har träffat två klasser i grundsärskolan på Öjersjö Brunn. I höstas deltog klasserna i Partille stories, ett läs- och skrivprojekt för hugade klasser i Partille kommun. Då skrev man reportage men idag stod poesi på schemat. Skaparglädjen gick inte att ta miste på och mina skrivuppgifter löstes med bravur! Läs bara den här orddikten som jag fick ta med mig som minne ... (stavfelet är mitt och det bjuder jag på, det är inte så lätt att skriva på vita tavlan ;-)

Kommentarer

 1. Åh, vad härligt! Har själv ännu inte gjort något författarbesök, men fick en första förfrågan idag faktiskt. Känner mig hopplöst okvalificerad:) Har du varit ute mycket på det här sättet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del hittills, men ska vara ute på besök nästan hela mars ... I skolor jobbar jag med två olika spår, dels författarbesök där jag berättar om jobbet och mina böcker, dels skrivarverkstäder. Jag är snart skrivpedagog efter två terminer på Skurups folkhögskola.

   Radera
  2. Aha, vad jättekul! Hoppas på många inlägg här som handlar om allt detta.

   Radera

Skicka en kommentar