Fortsätt till huvudinnehåll

Finurliga frågor

Idag har jag inte haft tid att sura över refuseringar. Däremot har jag förklarat för två fyror på Älvsåkersskolan att det händer att jag skriver berättelser som aldrig blir böcker och att det helt enkelt är en del av författaryrket. Då fick jag den väldigt smarta kommentaren att jag kanske kan använda idéerna från refuserade manus till andra böcker ... och det kan jag absolut!

En av klasserna hade precis haft ett tema om arbetsliv och olika yrken och nu fick det ännu mer att fundera över. Och funderingar fanns det gott om. Jag har svarat på frågor om allt möjligt, allt från hur lång tid det tar att skriva en bok till vilken frukt som är min favorit. Jag svarade jordgubbar på den där sista frågan. Och visste du att jordgubben är en skenfrukt? Det läste jag precis hos Illustrerad vetenskap.

Kommentarer

  1. Åh, så spännande att få en liten glimt av dina författarbesök! Vad rara de verkade, dessa fyror.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar