Fortsätt till huvudinnehåll

Linus och Sunna

Det var ett tag sedan jag skrev något helt nytt. Förutom att jag lagt mycket energi på beslutet att säga upp mig, har jag haft fullt upp med att skriva om och redigera andra projekt. Dels en kommande minifaktabok, dels det där manusjobbet som jag bara nämnt i kryptiska ordalag (och som får fortsätta vara lite hemligt).

Men nu har jag äntligen skrivit på ett alldeles nytt manus och det är berättelse nummer fem i serien Djurdoktorn. Såklart är det för tidigt att avslöja vilket djur Linus får träffa i den boken men under tiden kan jag visa upp nummer fyra i serien: Linus och Sunna. Den har precis skickats iväg till tryckeriet och runt skolstarten i augusti kommer boken ut.

Nu får du se att Sunna är en häst :-)


Kommentarer

  1. Sunna är ett vackert namn:) Även på en häst. Kul med alla grejer som du har på g!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hittade Sunna i en lista över namn på islandshästar. Tyckte att "sol" passade bra på min bok-häst. Dessutom är det ett lättläst namn :-)

      Radera

Skicka en kommentar