Fortsätt till huvudinnehåll

Höstspaning

För ett par månader sedan skrev jag om min loggbok, en kombination av skriv- och jobbdagbok. Jag håller fast vid att det är en riktigt bra idé! Ibland får jag nämligen känslan av att mina dagar bara rinner iväg och jag frågar mig själv om jag får något gjort?!

Tyvärr har jag inte varit så flitig med loggboken den senaste månaden. Jag har inte orkat, det har helt enkelt varit för mycket. Men istället för att vara sur på mig själv har jag nu startat upp igen och jag började med en snabb jobbrelaterad sammanfattning som visade att jag både fått saker gjorda och att våren varit fullspäckad ...

Och det har varit bra! Tack vare många jobb, vågade jag ta steget att säga upp mig. Men som nybliven egenföretagare spanar jag med orolig blick mot hösten. Blir det fler uppdrag? Kommer jag att kunna försörja mig?

Som tur är börjar förfrågningarna droppa in. Jag har redan blivit bokad för ett par författarbesök, plus att jag fått ett riktigt roligt skrivpedagogiskt uppdrag - som jag kan berätta mer om framöver. I november ska jag även medverka på Utbudsdagen hos Kultur i Väst, där jag får möjlighet att presentera mig som författare och skrivpedagog inför bibliotekarier och lärare. Och då är det ju kul att ha fyra nya böckerna att visa upp ...

Runt skolstarten i augusti kommer Taggad på Insta, Linus och Sunna, Minifakta om djurungar på landet och Fakta om älgar. Innan dess ska jag såklart ha semester, men inte riktigt än!

Kommentarer