Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivpedagog - check!

I förra veckan var jag på Skurups folkhögskola för sista träffen på skrivpedagogutbildningen. Även om jag har en uppgift kvar att lämna in så tillåter jag mig att bocka av kursen på att-göra-listan. Jag är väldigt nöjd med att ha genomfört utbildningen, emellanåt har det faktiskt hängt på håret när det kommer till stress och ork. Förutom all ny kunskap ger titeln "skrivpedagog" mig trygghet och viss tyngd (inbillar jag mig!) när det gäller att arrangera föreläsningar, skrivlektioner och längre utbildningar. Dessutom har jag mött många härliga, skrivande människor under året som gått. Jag är säker på att flera av oss kommer ha kontakt och stötta varandras skrivande även i framtiden.

På tal om framtid ... i förra veckan var jag även i Helsingborg och hälsade på hos Nypon förlag. Förlagschef Lena Maria och jag hade en diger dagordning som rörde allt från inlämnade manus till marknadsföring. Vi lyckades ta oss igenom de flesta punkter och så mycket kan jag säga att det blir böcker även nästa år! I januari 2018 kommer nya böcker om både Djurdoktorn och Emmas liv och det blir även ett par faktaböcker. Sedan hoppas jag att snart kunna avslöja en riktigt rolig nyhet men jag får återkomma till den när alla trådar knutits ihop.

Som vanligt är jag väldigt dålig på att fira framgångar men i helgen som gick blev det faktiskt tårta! Kanske bidrog det faktum att vi missade att fira Mors dag någon vecka tidigare ...

Kommentarer

 1. Minsann, professionell författare samt skrivpedagog. Det är ingen hejd på titlarna:) Kul att det blir fler och fler böcker hos förlaget!

  Och hjälp, vad god tårtan ser ut att vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns väldigt fint! Men hejda mig om jag säger att jag ska anmäla mig till ännu en utbildning ... Det krävs energi för att plugga.

   Tårtan ja, mycket smarrig :-D

   Radera
 2. Grattis!!! Jag har ju inte tänkt plugga nu på ett tag men... nu börjar det ändå locka och dra i mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns många intressanta kurser ... Men nu är jag färdigstuderad på ett bra tag!

   Radera

Skicka en kommentar