Fortsätt till huvudinnehåll

Författarhunden Billy

Som jag skrev i förra inlägget så har vi blivit med hund. Många författare har en författarhund och så även jag ... ;-)

Billy är inte bara min hund, han är hela familjens kelgris och busfrö. Men det är ingen hemlighet att jag ser fram emot sällskap på hemmakontoret. Det lär i och för sig dröja innan jag blir produktiv igen. Just nu lägger jag mycket energi på att hålla koll på om Billy behöver rastas. Fast det innebär att han redan hjälper till att förhindra gamnacke och stela axlar!

Billy är en mellanpudel och det är faktiskt Flisa i Djurdoktorn: Linus och Flisa också ...


Kommentarer

  1. Så himla FIN!! Jag älskar hundar och pudlar är både trevliga och allergikervänliga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är han :-) Vi känner två andra pudlar, därför landade vi till slut på den här rasen. Men jag erkänner att jag haft fördomar om pudlar tidigare och det skyller jag på utställningsfrisyrerna ;-)

      Radera

Skicka en kommentar